Updates

Скопје - Меѓународен аеродром Скопје

Dec 23, 2019 – Dec 23, 2020

Цена : 900 денари
Price : 15 euros

Show this code at the store:

Не дозволувајте дождот и студеното време да Ви ги расипат плановите, со Такси Теникс пристигнете безбедно до Вашата посакувана дестинација

20% попуст и на повик и од СТОП

Секоја неправилност во работењето на нашите вработени можете да ги пријавите на нашите телефонски броеви или да не исконтактирате на нашата facebook страна https://m.facebook.com/tenikstaxi/

Ви благодариме

20% попуст и на повик и од СТОП

Секоја неправилност во работењето на нашите вработени можете да ги пријавите на нашите телефонски броеви или да не исконтактирате на нашата facebook страна https://m.facebook.com/tenikstaxi/

Ви благодариме

Call now

Скопје - Меѓународен аеродром Скопје 900 денари
Skopje - International airport Skopje - 15 euros

20% ПОПУСТ на сите такси услуги
20% DISCOUNT for every taxi service

Call now

Скопје - Меѓународен аеродром Скопје 900 денари
Skopje - International airport Skopje - 15 euros

20% ПОПУСТ на сите такси услуги
20% DISCOUNT on every taxi sercice

Call now

20% попуст и на повик и од СТОП

Секоја неправилност во работењето на нашите вработени можете да ги пријавите на нашите телефонски броеви или да не исконтактирате на нашата facebook страна https://m.facebook.com/tenikstaxi/

Ви благодариме

Call now

Testimonials

5 months ago
Very Fast delivery wOw
- Veki V
a year ago
Guaranteed superior standards of quality and professionalism. Always right on time and excellent service. Keep up the good work!
- Angela G
a year ago
Najdobro taxi vo Skopje
- Igor V
Вашиот комфорт и безбедност е наш приоритет од 1992 год! Your comfort and safety is our priority since 1992 !

Contact Us

Contact

Call now
  • 071 209 194
  • 075 209 194
  • 078 309 194

Address

Get directions
Gjorche Petrov 71/1-2
Skopje 1000
North Macedonia

Business Hours

Mon:Open 24 hours
Tue:Open 24 hours
Wed:Open 24 hours
Thu:Open 24 hours
Fri:Open 24 hours
Sat:Open 24 hours
Sun:Open 24 hours
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.